Social Business Stewardship

Organizacija ACTIS (Activating Talent in Sustainability) iz Švajcarske organizuje onlajn kurs za sve one koji su zainteresovani za temu socijalnog preduzetništva i žele da steknu nova znanja o tome kako da pokrenu, vode i prate uspešnost biznisa sa pozitivnim socijalnim i ekološkim uticajem.

„Executive Education Course on Social Business Stewardship“ se organizuje od 20. februara do 23. marta 2012. godine, a namenjen je za sve one koji se bave temom socijalnog biznisa, uključujući socijalne preduzetnike, zaposlene u nevladinim, vladinim i međunarodnim donatorskim organizacijama, studente postdiplomce, itd. Kurs se organizuje na engleskom, tako da je neophodno znanje jezika za uspešnu realizaciju kursa. Učesnici će biti iz celog sveta, tako da je ovo ujedno i jedinstvena prilika da razmenite iskustva sa osobama iz Afrike, Azije, Amerike itd.

Mole se svi zainteresovani da popune priloženi prijavni formular i pošalju ga (zajedno sa biografijom, motivacionim pismom i kratkim opisom projekta na kome radite) do 15. januara 2012. godine na emajl adresu:  roger.baud@actis-education.ch.

Prijavite se što pre zato što je broj učesnika ograničen!

Za više informacija, možete preuzeti brošuru „Social Business Stewardship“ kursa ili posetite ACTIS-ov vebsajt. Za konkretnija pitanja, možete kontaktirati Anu Pantelić, alumnistkinju ACTIS-ovih „Youth Encounter on Sustainability“ kurseva na: anapantelic@gmail.com

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s